Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Orașe inteligente

  Viitorul aparține orașelor inteligente, conectate. Soluțiile noastre pentru managementul energiei și infrastructurii ajută centrele urbane să devină mai inteligente și mai ecologice, astăzi.

  Urmăriți videoclipul Citiți ghidul
Ambuteiaj pe autostradă în timpul unei furtuni de zăpadă.

Provocări

Orașele se confruntă cu provocări din partea creșterilor rapide ale populației, așteptărilor din partea cetățenilor și adeseori bugetelor restrânse. Pentru a satisface și reține cetățenii talentați și pentru a atrage investiții și locuri de muncă, orașele trebuie să devină mai inteligente, utilizând tehnologii noi pentru a deveni mai eficiente, locuibile și sustenabile.

Informaţii reale

 • Pictograma albastră a pământului În doar 35 de ani, 66% din populația globului va locui în orașe.
 • Pictogramă albastră cu energia Orașele alcătuiesc doar 2% din suprafața globului, dar consumă 75% din resursele mondiale de energie.
 • Pictogramă albastră partener Punctele de convergență pentru cele 20 de miliarde de dispozitive preconizate conectate la IoT sunt în orașele noastre.
 • Pictograma albastră a unui grafic ascendent În următorii 40 de ani trebuie să oferim capacități urbane echivalente cu cele din ultimii 4.000 de ani.
 • Pictogramă fulgerul albastru Orașele se vor confrunta cu un număr din ce în ce mai ridicat al amenințărilor de natură meteorologică și de siguranță în următorii 100 de ani.
 • Pictograma frunzei albastre Orașele sunt responsabile de 80% din emisiile de CO2 la nivel global.

De ce să lucraţi cu Schneider Electric

 • Pictogramă oraș inteligent

  Furnizăm orașe inteligente prin colaborare

  Permitem orașelor să fie mai eficiente, locuibile și sustenabile. Economii de până la 30% în consumul de energie prin soluțiile și serviciile noastre eficiente energetic. Îmbunătățiți calitatea habitatului prin reducerea traficului și reducerea emisiilor. Impulsionați sustenabilitatea prin performanța vizibilă a tuturor departamentelor, serviciilor și utilităților, pentru reducerea consumului de energie și apă.

 • Pictogramă 'strângere de mână'

  Abordarea noastră în 5 pași

  Transformăm modul în care orașele sunt proiectate, construite, gestionate și renovate, prin: soluții pentru provocările iminente ale orașelor, integrare pentru eficiență sporită, colaborare, inovare pentru a transforma lumea.

 • Orașe inteligente: Concentrare strategică pe sisteme de control în timp real a infrastructurii

  Această lucrare examinează importanța unei abordări strategice către platforme în timp real și echipe operaționale flexibile. Aceasta ajută la reducerea costurilor, optimizarea investițiilor, reducerea crizelor de personal emergente ce duce la un oraș mai durabil și eficient.

  Citiţi relatarea
  software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
 • Mizele energetice de astăzi: Răspunsul Schneider Electric

  Schneider Electric răspunde mega-tendințelor de astăzi: urbanizare, industrializare și digitizare, prin tehnologii inovatoare care aduc eficiență energetică, sustenabilitate și automatizare.

 • Piatra de hotar a orașului inteligent: Eficiența urbană

  Orașele inteligente pornesc de la sisteme inteligente. Orașele care reușesc să facă tranziția la „inteligente” vor fi acelea care îmbunătățesc sistemele esențiale prin combinarea unei abordări centrată pe sisteme, cu o abordare de la vârf, centrată pe date.

  Citiţi relatarea
  Default Alternative Text
 • Mobilitatea urbană în epoca orașelor inteligente

  Mobilitatea inteligentă - o infrastructură de transport mai sustenabilă, inteligentă, dotată cu tehnologie digitală - reprezintă piatra de hotar către promisiunea orașelor inteligente.

  Citiţi relatarea
  Moving traffic in the city
 • Referințe de la clienți pentru orașe inteligente

  Aflați mai multe despre unele din cele peste 250 de proiecte din întreaga lume!

  Citiţi relatarea
  Business people looking at energy efficiency plans, field service