• software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
  Soluții inteligente integrate și servicii pentru orașe

  Management la nivel de oraș

  • Carson City, Nevada, SUA

   Pentru a-și îndeplini țelurile, angajații Departamentului de Lucrări Publice din Carson City au creat o infrastructură care se centrează pe abilitățile oamenilor și cele mai bune tehnologii de la Schneider Electric pentru orașe inteligente.

  • Boston, Massachusetts SUA

   Pentru a spijini inițiativa „Greenovate Boston”, orașul plănuiește să reducă consumul de energie cu 80% până în 2050 prin eficiență și modificări comportamentale, cât și transparență în ceea ce privește consumul.

   Aflați mai multe
   Data Centers
   Text alternativ implicit

   Provocări

   Experiența operațională trebuie combinată cu managementul în timp real al informațiilor pentru îmbunătățirea eficienței sistemelor urbane. Această integrare reprezintă un pas esențial către orașul „inteligent”.
   Vedere din aer a Universității din Chicago, clădire inteligentă.

   Soluțiile noastre pentru managementul orașului

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Text alternativ implicit Oferim integrare inteligentă Integrarea operațiilor și informațiilor optimizează mai mult eficienta generală a orașului. Crearea conexiunilor între sisteme oferă instrumentele necesare pentru ca orașele să-și îmbunătățească eficiența.
   • Text implicit alternativ Soluții complete pentru problemele orașelor. Tehnologia noastră se adresează provocărilor iminente de astăzi și celor mai presante chestiuni la nivel fundamental, prin energie, apă și mediul construit.