Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

   Apă și apă uzată

   Desalinizarea și tratarea apei uzate furnizează apă curată comunităților din întreaga lume. Vă ajutăm să realizați acest lucru eficient şi în condiţii de siguranţă maximă.

   Descoperiti oferta noastra
   • Referinţe şi resurse client Anglian Water: Lasati apa sa curga

    Anglian Water este cea mai mare companie din domeniul apei şi apei uzate din Anglia. Descoperiţi cum un sistem integrat de gestionare a scurgerilor şi presiunii contribuie la reducerea costurilor de operare, la reducerea pierderilor de apă şi satisface normele de conformitate.

   • Fritzens WWTP din Tirol, Austria: Aducerea consumului net de energie la zero

    Aflaţi cum optimizarea procesului de tratare a apei uzate a transformat uzina Fritzens dintr-un consumator de energie într-un producător de energie graţie soluţiilor Schneider Electric.

    Citiţi mai multe
    Default Alternative Text
   • Caz societate Sydney Desalination Plant: Beneficează de un singur furnizor pentru toate necesităţile electrice, de automatizare şi de management al energiei

    Uzina de desalinizare din Sydney gestionează 250 de milioane de litri pe zi şi realizează în fiecare lună economii de energie de circa 1500 MWh datorită sistemului nostru integrat care permite controlul omogen al proceselor şi o abordare holistică.

    Citiţi mai multe
    Default Alternative Text
   • Studiu Trei etape pentru reducerea costurilor sistemelor de pompare

    Costurile cu electricitatea au ajuns să reprezinte un procent tot mai mare din costul total de operare (TCO) în cazul sistemelor industriale de pompare. Acest ghid explică modul în care Schneider Electric vă poate ajuta să reduceţi TCO cu o investiţie minimă.

    Citiţi mai multe
    Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
    Apă scurgându-se din îmbinarea dintre două conducte, managementul apei.

    Provocări

    Schneider Electric oferă soluţii specifice pentru rezolvarea dificultăţilor întâmpinate în industria de tratare a apei uzate, printre care: - Modernizarea infrastructurii îmbătrânite - Reducerea costurilor operaţionale cu energia - Gestionarea mai bună a reglementărilor - Reacție îmbunătățită la situații de urgență - Adaptarea tehnologiei pentru a face față forței de muncă în schimbare - Asigurarea sănătății publice, a siguranței și securității

    Informaţii reale

    • Pictograma albastră a pământului Peste 40% din populația globului trăiește în condiții de stres din cauza apei
    • Pictogramă albastră pentru apă potabilă Se estimează o creștere a cererii de apă cu peste 55%
    • Pictograma albastră a pământului cu Europa și Africa Mai mult de 50% din apele de suprafață din Europa sunt poloate
    • Pictograma albastră de pericol general Pierderile de apă anuale în SUA, prin scurgerile din conducte, sunt de 6,5 Gm3 (ar putea alimenta o populație de 200 milioane de locuitori)
    • Pictogramă albastră cu energia 8% din energia globală este consumată de reţeaua şi industria tratării apei și a a apei uzate
    • Pictogramă fulgerul albastru Numărul inundațiilor a crescut de patru ori în ultimii 20 de ani

    Propunere de valoare

    • Text alternativ implicit Valorificarea la maximum a activelor și resurselor dumneavoastră de apă Ajutarea industriei să trateze și să livreze apă mai sigură 24/7, la costuri de operare mai mici, folosind mai puțină energie
    • Pictogramă EcoXpert Asigurăm eficiență de-a lungul întregului ciclu al apei Schneider Electric este un jucător global în domeniul tehnologiei, oferind produse, soluții și servicii care acoperă toate situațiile. Avem referințe care ne exemplifică performanţele în fiecare secțiune din ciclului apei din toate domeniile.