Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Condiţii climatice

   Luati decizii strategice care sporesc eficienta, imbunatatesc siguranta si reduc riscul cu prognozele noastre de top din domeniu.

   Exploraţi oferta noastră
   Condus iarna

   Provocări

   Deoarece schimbările climatice și fenomenele meteorologice devin din ce în ce mai dinamice, serviciile și senzorii pentru prognoză meteo de la Schneider Electric pot ajuta.

   Informaţii reale

   • Pictogramă Green Schneider One Prognozele noastre privind precipitațiile și temperatura au fost evaluate în mod independent a fi numărul unu în ultimii nouă ani consecutivi.
   • Pictograma verde pentru parteneri Suntem singurul furnizor de informații meteo care permite clienților să se consulte cu un meteorolog profesionist online, în orice moment din zi sau noapte.
   • Pictograma verde a unui fulger Suntem furnizorul exclusiv de alerte meteorologice brevetate, specifice unei anumite locații pentru regimurile cele mai mare importante pentru dumneavoastră.
   • Pictogramă verde impământare Prognozele noastre sunt disponibile la nivel global - monitorizând vremea în peste 21.000 de locații din întreaga lume.
   • Pictogramă laptop Green Serviciile noastre meteorologice sunt disponibile oriunde - prin intermediul unui calculator, tabletă sau smartphone.

   De ce să lucraţi cu Schneider Electric

   • Pictogramă a unui grafic ascendent Creșteți siguranța și eficiența operațională Ne ajutăm clienții să planifice mai bine și să-și protejeze oamenii și bunurile prognozând cu acuratețe condiții meteorologice detaliate pentru o anumită locație.
   • Pictograma unui dispozitiv mobil Acces la informații meteorologice critice oricând, oriunde Informațiile meteo critice sunt disponibile când și unde aveți nevoie de acestea - accesibile prin intermediul unui calculator, tabletă, smartphone sau livrate prin intermediul serviciilor Web.