Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Prognoza meteo pentru aviație

   Lightning storm, energy efficiency, electric power distribution.
   Fulgerele pot opri operațiunile de rampă. Zăpada și gheața trebuie să fie eliminate pentru a preveni condițiile periculoase pe pistă. Riscurile de zbor, cum ar fi turbulențele, pot avea un impact semnificativ asupra siguranței și confortului pasagerilor. De la plecare până la sosire și toate punctele intermediare - o imagine exactă a condițiilor meteo este esențială pentru menținerea siguranței pasagerilor și a echipajului.
   Întârziere a călătoriei pe timp de iarnă: îndepărtarea gheții de pe un avion în timpul unui viscol / furtuni de zăpadă

   Soluțiile noastre pentru aviație

   Prognoze, alerte și senzori meteo de vârf în industria aviație.

   De ce să lucraţi cu Schneider Electric

   • Text alternativ implicit O mai bună protecție pentru oameni Soluțiile de la Schneider Electric care facilitează decizii luate pe baza informațiilor meteorologice vă ajută să planificați în mod proactiv și să interveniți în caz de condiții meteorologice periculoase - asigurând o mai mare siguranță.
   • Text implicit alternativ Reducerea costurilor de operare Gestionați eficient evenimentele meteorologice cu prognozele noastre exacte, în industria de vârf.

   Informaţii reale

   • Pictogramă Blue Schneider One Prognoze evaluate independent ca fiind nr. 1 în domeniu în ultimii nouă ani consecutivi.
   • Pictogramă fulgerul albastru Vă oferim prognoze brevetate ale pericolelor pentru zboruri, pentru turbulențe, furtuni și fulgere.
   • Pictogramă albastră partener Suntem singurul furnizor care oferă consultanță online cu meteorologi profesioniști, 24/7.
   • Text alternativ implicit În SUA, prognozele noastre sunt utilizate de 50% dintre cele mai aglomerate aeroporturi naționale.
   • Pictograma albastră a pământului Prognozele noastre sunt disponibile la nivel global - monitorizând vremea în peste 21.000 de locații din întreaga lume.