• Default Alternative Text

  Solutii pentru masini si actionari electrice

  Solutiile noastre de eficienta energetica pot fi adaptate fiecarei aplicatii pentru controlul echipamentelor industriale. Descoperiti solutiile inovatoare dedicate fiecarei industrii.

  • Partenerul dumneavoastră pentru controlul mișcării

   Schneider Electric este partenerul dumneavoastră pentru controlul mișcării în interiorul aplicației mașinii. Oferim solutii complete de control al mișcării, inclusiv personalizare, inginerie și asistență.

  • Italia: Minipack-Torre

   Minipack-Torre folosește aparatul de control NEXT în mașinile sale de ambalare.

  • Germania: Alpha Laser

   Alpha Laser a ales un aparat de control de la Schneider Electric pentru o mașină rentabilă cu laser.

   Pregătiți-vă mașinile pentru viitor.

   Provocări

   Menținerea unui avantaj competitiv presupune să mergeți dincolo de strategiile tradiționale pentru a dezvolta modele de mașini inovatoare, eficiente energetic, reduce timpul de proiectare și scade costurile de fabricație. Noile tehnologii și evoluția comportamentului uman necesită mașini care se adaptează în mod continuu la mediul lor de operare.
   Tehnicienii Schneider Electric discută despre producția industrială și automatizare

   Soluții pentru mașini și echipamente

   Vă susținem în procesele legate de eficiența energetică, proiectarea controalelor, licitații și specificații

   De ce să lucraţi cu noi?

   • Pictogramă control motor și alimentare inteligentă Construiți utilajele viitorului Utilajele viitorului sunt mai inteligente, mai sigure și mai ecologice. Acestea sunt mai conectate, flexibile și eficiente. Utilizând produse inteligente, acestea permit întreținerea preventivă, colaborare ușoară și costuri reduse de exploatare.
   • Pictogramă a unui grafic ascendent Pregătiți-vă întreprinderea pentru viitor Soluția de automatizare MachineStruxure de la Schneider Electric vă ajută să construiți mașini și echipamente inteligente mai rapid, ceea ce face afacerea mai eficientă, mai profitabilă și mai durabilă.