Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Alimentare și sisteme de rețea

   Sunteți pregătiți pentru rețeaua inteligentă? Vedeți modul în care vă puteți maximiza timpul de funcționare și eficiența sistemelor dumneavoastră cu soluțiile noastre inovatoare de gestionare a alimentării cu energie electrică.

   Citiți ghidul
   • Gestionarea eficientă a alimentării cu energie electrică

    Vedeți cum soluțiile noastre de gestionare eficientă a alimentării cu energie electrică PowerStruxure™ pot adăuga stabilitate și valoare organizației dumneavoastră.

    Doi oameni de afaceri, bărbat și femeie, care lucrează împreună pe calculator, dezvoltare durabilă în afaceri.

    Provocări

    Trebuie să maximizați timpul de funcționare a sistemului electric, să asigurați o calitate bună a alimentării cu energie electrică, să reduceți consumul total de energie și să controlați cât de mult plătiți pentru energie. Și totul, fără a cheltui o avere.

    De ce să lucraţi cu noi

    • Text alternativ implicit Optimizarea energetică Valorifcați energia la maximum prin gestionarea costurilor cu energia și a consumului de energie.
    • Text implicit alternativ Disponibilitatea alimentării cu energie electrică Fiabilitate alimentării cu energie electric este cheia succesului în afaceri. Aflați cum putem ajuta.