• Default Alternative Text

  Soluții de automatizare a proceselor

  Viitorul fabricii este în mâinile dumneavoastră. Pentru a o face mai inteligentă, mai conectată și mai sigură, descoperiți soluțiile noastre de automatizare a proceselor. Acestea optimizeaza operatiunile  în timp ce vă cresc siguranța producției.

  Urmăriți videoclipul
  • Optimizarea producției de brânză

   South Caernarfon Creameries a început să facă brânză ca pe vremuri, manual, însă pe măsură ce firma s-a dezvoltat, au înţeles că le trebuia un proces automatizat pentru a menţine constantă calitatea produsului. Introducerea PlantStruxure™ a însemnat pentru fabrica lor un control uşor de utilizat al procesului.

  • Asigurarea unor rezultate curate în minerit

   În calitate de lider în domeniul curaţării carierelor de cărbune, RecyCoal trebuia să integreze automatizarea procesului pentru un randament maxim al maşinilor lor. Ei au ales PlantStruxure pentru a monitoriza, întreţine şi automatiza o operaţiune care în trecut se făcea manual.

  • Reducerea consumului de energie

   Observaţi modul în care soluţia noastră PlantStruxure a ajutat Wide Bay Water Corporation din Australia să reducă cu 12,5 % consumul de energie în cea mai mare uzină proprie de tratare a apelor uzate.

  • Creşterea eficienţei energetice şi a productivităţii

   Observaţi modul în care soluţia noastră a propulsat firma Total, producător de etanol aflat în proprietatea statului, în linia întâi a industriei braziliene de biocarburanţi.

   Doi bărbați cu căști de protecție discută afaceri la fabrică.

   Provocări

   Provocările cu care vă confruntaţi sunt amplificate de instabilitatea economiei mondiale. Solicitările asupra sistemelor de automatizare sunt tot mai mari şi depăşesc funcţiile simple de reglementare. Sistemul dumneavoastră de automatizare a procesului este un instrument nu doar pentru gestionarea fabricii dumneavoastră, ci şi pentru reducerea consumului de energie, a costurilor şi a emisiilor. Acesta susţine producţia şi deciziile societăţii şi pregăteşte fabrica şi operaţiunile pentru viitor.
   Ingineri privind planuri

   Soluţiile noastre de automatizare a proceselor

   De ce să lucraţi cu noi

   • Pictogramă 'strângere de mână' Experienţa înseamnă cu totul altceva. Noi înţelegem dificultăţile cu care vă confruntaţi. În calitate de lider în automatizarea proceselor şi în managementul energiei, furnizăm de mai bine de 40 de ani soluţii pentru industrie. Ştim că aplicaţia dumneavoastră este unică şi, de aceea, oferim arhitecturi flexibile şi sigure care pot fi adaptate pentru a se plia pe necesităţile proceselor dumneavoastră pentru mai multă agilitate, eficienţă şi siguranţă.
   • Pictogramă de timp Investiţi astăzi. Reuşiţi mâine. Oferta de automatizare PlantStruxure reuneşte aplicaţiile noastre de proces la distanţă, discrete, hibride şi continue cu servicii complete pe întregul ciclu de viaţă pentru a spori eficienţa în toate operaţiunile dumneavoastră. De la ultimul etaj până la nivelul atelierului, PlantStruxure se conectează printr-o arhitectură de Ethernet deschisă cu ajutorul unor tehnologii demonstrate şi al unui portofoliu de software industrial puternic.

   Informaţii reale

   • Blue Graph up icon Profitaţi de IoT, asiguraţi excelenţa operaţională şi îmbunătăţiţi randamentul general al societăţii dumneavoastră.
   • Blue mobile device icon Diagnostichați instalația în timp real de pe tabletă sau telefonul inteligent.
   • Pictograma albastră a continuității #1 Sistem de siguranţă la cerere, cu peste 600 milioane de ore fără defecţiune, la cerere.
   • Pictograma albastră a timpului Cu Modicon M580, reduceţi cu 25% timpul de dezvoltare cu zero pierderi în producţie în timpul schimbării aplicaţiei.
   • Pictograma albastră a unui grafic descendent Reduceţi cu până la 30% consumul de energie cu PlantStruxure PES.
   • Pictogramă Blue Schneider One Gestionaţi cu perspectiva corectă, acţionaţi cu cele mai bune informaţii, proiectaţi cu uşurinţă intuitivă şi vă protejaţi societatea.