Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Smiling business people standing on atrium balcony, sustainability in business, sustainability services.

   Utilizarea eficienta a energiei

   Gestionarea costurilor si a consumului

   • Hilton Hanoi economisește energie și bani

    Situat central, în Cartierul Francez elegant din Hanoi, hotelul Hilton Hanoi Opera este lider în rândul hotelurilor din Vietnam Ca toate afacerile de succes, hotelul a trebuit să găsească o cale prin care să diminueze consumul de energie, fără ca acest lucru să influențeze nivelul serviciilor oferite cu care cliențiii săi s-au obișnuit.

    Aflați mai multe
    Default Alternative Text
   • Eficiență mai mare și costuri mai mici pentru Ideapark Finlanda

    Situat în sudul Finlandei în apropierea orașului Tampere, Ideapark este un oraș comercial de ultimă generație, cu peste 200 de magazine, galerii, restaurante și facilități de recreere. Menținerea operațiunilor eficiente, reducerea consumului de energie și a costurilor sunt priorități esențiale. Cu ajutorul Schneider Electric, Ideapark a găsit o modalitate de a folosi cu 25% mai puțină energie fără a compromite satisfacția clienților.

    Aflați mai multe
    Text alternativ implicit
    Doi oameni de afaceri, bărbat și femeie, care lucrează împreună pe calculator, dezvoltare durabilă în afaceri.

    Provocări

    Gestionarea consumului de energie si a costurilor cu energia reprezintă cheia succesului pe termen lung, precum și economisirea unei mare parti din bugetul de funcționare al fiecărei organizații. Vă putem ajuta să vă optimizați costurile cu energia și consumul de energie cu sisteme ample care monitorizează, urmăresc și raportează cu privire la orice aspect pornind de la varfurile de cerere si până in zona capacitatilor nefolosite.

    De ce să lucrați cu Schneider Electric?

    • Text alternativ implicit Optimizarea costurilor cu energia Asigurați-vă că obțineți cea mai bună valoare pentru cheltuielile cu energia Pentru a reduce costurile cu energia, puteți lua în considerare mai multe opțiuni. Cele mai bune practici de referință, interne și externe, pot fi împărtășite pentru a optimiza utilizarea capacității existente pentru a evita construirea de noi sisteme. Folosirea rapoartelor detaliate pentru a conduce o negociere mai bună atunci când apare oportunitatea. Vă putem ajuta să realizați toate acestea, chiar și mai mult, cu sistemele noastre de management al energiei.
    • Text alternativ implicit Optimizarea consumului de energie Asigurați-vă că utilizați energia pe cât de eficient posibil. Există o multitudine de lucruri care pot avea un impact negativ asupra utilizării de energie, iar multe dintre ele sunt practic invizibile, fără monitorizare, urmărire și raportare adecvată. Echipamentul defect poate provoca probleme de energie; utilizatorii pot să nu fie pe deplin conștienți de modul în care comportamentul lor influențează consumul de energie. Vă putem ajuta să gestionați consumul de energie cu echipamente care vă pot ajuta să deveniți mai eficienți din punct de vedere energetic.