• Default Alternative Text

  Parteneri colaboratori în tehnologii de automatizare

  Lucrați cu partenerii noștri tehnologici de specialitate pentru a vă completa soluţia.

  • Partener tehnologic CAPP, Prosoft

   Împreună cu partenerul tehnologic CAPP Prosoft, Schneider Electric livrează soluţii de reînnoire a automatizărilor, reducând timpul și costurile de instalare, crescând fiabilitatea și siguranța sistemului.

   Citiţi mai multe
   Default Alternative Text
  • Partenerul tehnologic CAPP - Niobara

   Partenerul Schneider Electric și CAPP Niobrara, livrează proiecte inovatoare de expansiune a sistemului de control al proceselor, asigurând satisfacția clienților realizarea de economii de costuri şi de timp.

   Citiţi mai multe
   Default Alternative Text
  • Partener colaborator în automatizări, Hirschmann Electronics

   Schneider Electric a angajat partenerul CAPP, Hirschmann Electronics pentru a realiza nivelul de conectivitate la rețea și fiabilitate necesar pentru integrarea strânsă a sistemelor de control în prima centrală solară din lume care funcționează 24/7.

   Aflaţi mai multe
   Default Alternative Text
   Text alternativ implicit

   Provocări

   Pentru a îndeplini cerințe complexe cu soluții simple, eficiente și eficace, cultivăm un ecosistem care încorporează parteneri colaboratori în tehnologia de automatizare (CAPP). După efectuarea de teste și verificări riguroase, vă recomandăm oferte și produse CAPP pentru a vă asigura că suntem receptivi și flexibili cu soluțiile noastre.
   • Text alternativ implicit Sunteți un client? Clienții și partenerii Schneider Electric pot obține produse și tehnologii complementare de la companii de vârf.
   • Text alternativ implicit Sunteți partener tehnologic? În cazul în care dezvoltaţi soluții și produse complementare pentru a ne completa soluțiile, acest program este pentru dumneavoastră.