• large metal working facility
  Soluții complete de control al macaralei, de la controlul manual la sisteme complet automatizate.

  Macarale suspendate speciale

  Text alternativ implicit

  Provocări

  Macarale semi și complet automatizate. O bibliotecă extinsă cu funcții de ridicare speciale cum ar fi caracteristici anti-balansare. Număr redus de cabluri. Întreținere preventivă și monitorizare de la distanță. Suport și disponibilitatea pieselor de schimb la nivel global.
  fabrica mare de prelucrare a metalelor

  Soluții pentru controlul macaralelor suspendate speciale

  Soluții de automatizare inteligente pentru aplicații de macarale industriale.

  Informaţii reale

  • Text implicit alternativ Utilizarea de variatoare de viteză previne supraîncălzirea motoarelor, reducând, în același timp, consumul de energie.
  • Text implicit alternativ Arhitecturi testate, validate și documentate, asigurând funcționalitatea. Proiectare facilă, cu ajutorul schemei de cablare și al listelor de materiale.
  • Pictogramă laptop Green Șabloane de macarale: Software gata de utilizare, inclusiv o bibliotecă de modele de funcții pentru ridicare compatibile cu arhitecturile de ridicare, plus HMI.
  • Text implicit alternativ Bibliotecă extensivă de funcții de ridicare pentru macarale, care include toate cerințele unui sistem de macara modern, plus funcționalități avansate cum ar fi anti-balansare.
  • Text implicit alternativ Suport la fața locului la nivel mondial, în practic orice limbă. De la proiectare la finalizarea construcției, de la exploatare la îmbunătățire, Schneider Electric este întotdeauna cu dumneavoastră.
  • Text implicit alternativ Soluțiile noastre de ridicare se conformează standardului ISO EN 13849-1, ceea ce îl face ușor de certificat, protejând persoane și bunuri.