Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text
   Soluții sofisticate de control al macaralelor portuare pentru macarale de ridicat navă-țărm și macarale cu roți cu anvelope din cauciuc.

   Macarale portuare STS și RTG

   Text alternativ implicit

   Provocări

   Macarale semi și complet automatizate. O bibliotecă extinsă cu funcții speciale, cum ar fi anti-balansare. Număr redus de cabluri. Întreținere preventivă și monitorizare de la distanță. Suport global și disponibilitatea pieselor de schimb.
   Text alternativ implicit

   Soluții pentru macarale de ridicat navă-țărm și macarale cu roți cu anvelope din cauciuc

   Soluții de automatizare inteligente pentru aplicații cu macarale portuare.

   Informaţii reale

   • Text implicit alternativ Utilizarea de variatoare de viteză previne supraîncălzirea motoarelor, reducând în același timp consumul de energie.
   • Text implicit alternativ Arhitecturi testate, validate și documentate care asigură funcționalitatea. Proiectare uşurată cu ajutorul schemei de cablare și a listelor de materiale.
   • Pictogramă laptop Green Șabloane de macarale: software gata de utilizare, inclusiv o bibliotecă cu modele de funcții de ridicare compatibile cu arhitecturile de ridicare, plus HMI.
   • Text implicit alternativ Bibliotecă extensivă de funcții de ridicare pentru macarale care includ toate cerințele unui sistem de macara modern, plus funcționalități avansate cum ar fi anti-balansare.
   • Text implicit alternativ Suport la fața locului la nivel mondial, în orice limbă. De la proiectare la finalizarea construcției, de la exploatare la îmbunătățire, Schneider Electric este întotdeauna cu dumneavoastră.
   • Text implicit alternativ Siguranța macaralelor: Soluțiile noastre de ridicare se conformează standardului ISO EN 13849-1, protejând persoane și bunuri, ceea ce le face ușor de certificat.