Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text
   UPS-uri Industriale & Sisteme de răcire

   UPS-uri Industriale & Sisteme de răcire

   Oil-worker, engineer, in close-ups, with large oil refinery industry in background, oil and gas.

   Provocări

   În epoca digitală, echipamentele industriale conectate furnizează date pentru stocare și analiză. Intreruperea functionarii echipamentelor nu este niciodată o opțiune - aveți nevoie de un sistem robust pentru a optimiza activitatea dvs și pentru a vă proteja echipamentele și datele, în timp ce se respecta reglementarile. Puterea fiabilă, disponibilă, reprezintă cheia succesului afacerii dvs.
   • Soluții

    Noi oferim un portofoliu complet de soluții de management al energiei pentru a vă ajuta să mențineți cea mai înaltă fiabilitate, disponibilitate și eficiență a sistemului, cuprinzand o oferta completa de aparataj de protectie și soluții adecvate de răcire pentru echipamentele și aplicațiile critice din afacerea dvs. Soluțiile de UPS cu tehnologia Gutor pentru aplicatii industriale sunt ideale atât pentru aplicațiile industriale ușoare cât și pentru cele grele și pot fi personalizate pentru a corespunde nevoilor afacerii dvs.
   • Propunere de valoare

    În lumea digitală de astăzi, continuitatea activității este de o importanță capitală. Noi suntem un consilier de încredere care oferă soluții de inalta calitate privind alimentarea cu energie și pentru sistemele de răcire, care cresc disponibilitatea energiei și eficiența energetică, precum și sisteme corespunzatoare duratei de funcționare în aplicații industriale și de infrastructură.
    Companii mari și mici din toate industriile se bazează pe expertiza noastră pentru a menține disponibilitate maximă și pentru a menține în funcțiune echipamentele și aplicațiile esențiale ale afacerii.
   Personalul din în camerele de control al unei instalții de gaz, consultanță privind sustenabilitatea

   Segmente industriale esențiale