Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       04/06/2009

       Schneider Electric Romania va invita sa descoperiti cele mai recente inovatii tehnologice de eficienta energetica in managementul cladirilor!

       9-10 iunie 2009,

       Conferinta "Facility Property Management", la Radisson Blu Hotel -Bucuresti!

       Conferinta va pune un accent deosebit pe dimensiunea practica si aplicata a teoriei, evenimentul avand ca obiectiv furnizarea unor informatii complete privind alocarea cat mai eficienta a resurselor materiale in vederea gestionarii cu succes a unei game diverse de servicii, dar si in ceea ce priveste initierea si derularea unor relatii de colaborare productive cu antreprenorii si furnizorii tehnici.

       In data de 09 iunie 2009, la Radisson Blu Hotel, in cadrul acestei conferinte, dl. Rudolf Mosoiu, Director de Marketing Schneider Electric Romania, va prezenta cele mai recente inovatii tehnologice de eficienta energetica in managementul cladirilor oferite de Schneider Electric pentru piata din Romania.

       Din lista de subiecte tratate va recomandam:

       • Stadiul actual si perspective in dezvoltarea industriei locale de FPM(Facility Property Management) in conditii de criza;
       • Cele mai recente inovatii tehnologice cu aplicabilitate in managementul cladirilor;
       • Instrumente si metode pentru managementul proprietarilor.

       Astfel, importanti specialisti sunt invitati sa dezbata importanta tot mai pronuntata a departamentelor si practicilor de facility & property management, aducand argumente si exemple menite sa ofere cele mai bune repere in managementul cu succes al proprietatilor.