Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       28/06/2010

       Schneider Electric Romania, castigator la SEE Real Estate Awards 2009

            Schneider Electric Romania a fost nominalizat la doua categorii: Green Innovation of the Year si Green Building Project of the Year.

            Schneider Electric Romania sustine cea mai eco cladire a anului: City Business Centre din Timisoara

       Bucuresti, 28 mai, 2010 – Schneider Electric a primit premiul „Green Building Project of the Year” datorita solutiilor de eficienta energetica si managementul cladirii aplicate centrului de birouri City Business Centre din Timisoara, in cadrul SEE Real Estate Awards.

       David Nicholl, Presedinte Schneider Electric Romania: Acest premiu reprezinta o recunoastere a beneficiilor inovatoare pe care le ofera solutiile si serviciile noastre. Cu ajutorul Schneider Electric, City Business Centre beneficiaza de toate avantajele unei cladiri inteligente si eficiente din punct de vedere energetic: reducerea costurilor cu energia, reducerea costurilor cu utilitatile, a timpului de intretinere, nivel crescut de confort, siguranta, control si o valoare mai mare a imobilului.

       Proiectul castigator a fost dezvoltat de catre Modatim Investment. Situata in partea de vest a Timisoarei, constructia face parte dintr-un ansamblu de 5 cladiri de birouri, galerii comerciale si atriumuri ce vor forma un oras in miniatura.

       Inovatia de dezvoltare durabila din partea Schneider Electric s-a bazat pe integrarea sistemului de building management (BMS) in caracteristicile arhitecturale ale cladirii, utilizand solutii precum: detectoare pentru inchiderea si deschiderea obloanelor in functie de parametrii climatici, adaptarea iluminatului din cladire in functie de conditiile meteorologice si un sistem de racire revolutionar ce reduce consumul de energie cu pana la 40%.

       Cea de-a V-a editie a galei internationale de decernare a premiilor SEE Real Estate Awards a avut loc pe 27 mai 2010, la Bucuresti. Proiectele nominalizate au fost selectate de un juriu format din specialisti din sectorul imobiliar, rezultatele fiind auditate ulterior de compania de consultanta Ernst & Young. Acestia au selectat cele mai bune proiecte in functie de locatie, design, calitatea materialelor de constructie, eficienta cladirii, raspunsul la nevoile mediului inconjurator si succesul comercial. 

       Despre Schneider Electric

       Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 100 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 15,8 miliarde de euro in 2009, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile « sa profite la maxim de resursele energetice ».

       Persoane de contact:

       Schneider Electric Romania

       Liliana Borsan

       Telefon: +40 21 203 06 19, 0742 109 246

       liiana.borsan@ro.schneider-electric.com, www.schneider-electric.ro 

        

       Lowe Public Relations

       Monica Botez

       Telefon: +40 21 301 00 51, 0746 079 711

       monica.botez.@loweworldwide.com