Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       22/10/2010

       Schneider Electric creeaza 40 de posturi in Romania

       Schneider Electric va inaugura un Centru de relatii cu clientii in Bucuresti pentru divizia sa de IT, departament care va raspunde atat telefonic, cat si electronic solicitarilor venite din partea clientilor din Europa si Africa. Discutiile vor fi purtate in limba materna a fiecarui client si vor oferi raspunsuri cu privire la produsele, solutiile si serviciile APC by Schneider Electric, termenele de livrare si specificatiile tehnice ale produselor. Noul departament va urmari si identificarea de noi oportunitati de afaceri.                                                                                               

        

          

       Centrul creeaza oportunitatea de angajare pentru 40 de absolventi atat din cadrul facultatilor de limbi straine cat si din cadrul facultatilor cu profil tehnic sau economic sau pentru persoane cu experienta de 2-3 ani in gestionarea relatiei cu clientii. Posturile create vor fi Reprezentant relatii clienti, Inginer suport tehnic, Trainer, Team leader si Manager centru relatii cu clientii.  

       Centrul de Relatii cu Clientii va avea sediul in cladirea Euro Tower din Bucuresti, cladire in care se afla si birourile Schneider Electric Romania.

       Compania va investi in dezvoltarea profesionala a noilor angajati prin sustinerea unor cursuri complete despre produsele APC by Schneider Electric, precum si dezvoltarea competentelor necesare gestionarii unei relatii eficiente cu clientii companiei. Procesul de angajare va fi demarat in scurt timp cu dorinta de a porni activitatea centrului suport in primul semestru al anului 2011.  

                    

       Pentru mai multe detalii despre posturile libere, accesati zona de Cariere, sectiunea Cauta un job!

       Accesati si posterul campaniei!