Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       30/03/2012

       Portalul Collaborative Project reduce timpul de management de proiect cu 30%

        

       Imaginaţi-vă că exploataţi puterea reţelelor sociale, a întâlnirilor video interactive online şi managementul de proiect industrial într-un singur instrument web, global şi uşor de utilizat.

       Schneider Electric a dezvoltat un asemenea instrument: Portalul Collaborative Project. Schneider Electric a lansat instrumentul cu un an în urmă şi a încorporat răspunsuri de la utilizatori în cea de a treia ediţie anunţată recent. Până acum, 6000 de utilizatori finali din mai multe industrii şi zone geografice (instrumentul este disponibil în 20 de limbi) au introdus aproape 500 de proiecte în portal.

       Potrivit lui Tom Insprucker, vice-preşedinte de programe web, “Valoarea instrumentului este simplificarea managementului de proiect. Cercetările noastre indică o îmbunătăţire cu 30% a vitezei de implementare a proiectului la utilizatorii instrumentului”.

       Utilizatorii au posibilitatea de a invita în portal experţi din toată compania Schneider Electric plus orice distribuitori de terţă parte, integratori de sistem, antreprenori generali, contractori electrici, ingineri proiectanţi, arhitecţi, sau colegi de muncă.

       Economisiţi timp, creşteţi productivitatea
       Proiectele sunt accesate de către părţile interesate, indiferent de locaţie şi fusul orar. Un utilizator, implicat într-un proiect de conductă de gaz, a legat sediul din Detroit de operaţiunile din teren din Rusia şi Germania.

       Un alt utilizator construieşte trei noi hoteluri in diferite locuri din lume. În ambele cazuri, au rezultat economii de timp, deoarece portalul permite legarea distribuţiei electrice de joasă tensiune, automatizarea staţiei şi experţii în controlere logice programabile de la Schneider Electric la experţii în construcţii din companiile proprii. Potrivit lui Insprucker, “utilizatorii au răspunsuri foarte rapide la întrebările legate de energie şi electricitate”.

       Instrumentul prezintă cel mai înalt nivel auditat de securitate prin criptare SSL 256 bit şi face ca portarea proiectelor existente în instrumentul de colaborare să se facă cu uşurinţă. ‘Cei mai mari beneficiari sunt corporaţiile de clasă enterprise, universităţile şi antreprenorii generali. Cu cât este mai mare proiectul, cu atât sunt mai mari beneficiile. Acest lucru înseamnă utilizarea social media într-un mod plin de sens’, a spus Insprucker.

       Abilitatea de a organiza întâlniri şi conferinţe on-line, fără a trece printr-o sursă externă este
       un plus real’. – Consultant la topul Fortune 500 producători