Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       30/03/2012

       PowerStruxure uneşte elementele disparate ale soluţiilor energetice

         Acum puteţi depăşi limitele managementului tradiţional al energiei

       Menţinerea înaltei fiabilităţi a sistemului energetic, respectarea regulamentelor tot mai complexe privind emisiile şi reducerea riscurilor generate de preţurile instabile ale energiei erau cândva lucruri aproape imposibil de realizat din punct de vedere economic. PowerStruxure™ permite o abordare progresivă, holistică privind gestionarea sistemelor energetice, furnizând soluţii pentru aceste obiective competitive.

       Alcătuite din componente hardware, de comunicaţii şi software, soluţiile integrate PowerStruxure unesc elemente disparate ale infrastructurii de putere, astfel încât companiile care au nevoie de energie fiabilă şi rentabilă pentru o singură locaţie sau pentru mai multe locaţii pot monitoriza, analiza şi controla repede întreaga lor reţea.

       Tehnologia unitară care susţine soluţiile PowerStruxure oferă atât personalului din conducere, cât şi celui din linia întâi instrumentele personalizate de care au nevoie pentru a lua decizii oportune şi de reducere a costului în ceea ce priveşte energia, fără a sacrifica fiabilitatea sau eficienţa operaţională.

       Scalabilitatea şi fiabilitatea sunt principalele beneficii

       PowerStruxure reprezintă o clasă avansată de soluţii integrate, care este completă şi pe deplin scalabilă, astfel încât se potriveşte perfect atât clădirilor existente, cât şi construcţiilor noi. Ca parte a ofertei noastre EcoStruxure™ constând în sisteme optimizate în toată întreprinderea pentru a realiza economii de energie de până la 30%, PowerStruxure conferă claritate reţelelor electrice de forţă pentru a contribui la îmbunătăţirea fiabilităţii şi a economisi bani. Sistemele mecanice, electrice şi digitale sunt modulare şi interoperabile pentru o continuitate îmbunătăţită a alimentării şi o siguranţă sporită atât pentru oameni, cât şi pentru echipamente. Soluţia oferă, de asemenea, actualizare garantată şi o monitorizare şi un control mai eficiente. Compatibilitatea cu sisteme terţe reprezintă o prioritate şi, prin urmare, este mai uşor să influenţaţi investiţiile existente şi să integraţi în mod unitar un sistem revoluţionar de management al energiei în compania dumneavoastră. Software-ul inovator oferă funcţii analitice şi de control puternice şi monitorizate central, cu aplicaţii personalizate la momentul potrivit, dacă este necesar.

       Cost redus, eficienţă sporită

       Întrucât soluţiile PowerStruxure oferă capacităţi de management al energiei complet integrate, puteţi utiliza monitorizarea, analiza şi raportarea centralizate pentru a dezvălui numeroase oportunităţi rentabile şi de creştere a eficienţei, nedescoperite cu sistemele tradiţionale de management al energiei.

       Printre principalele capacităţi ale PowerStruxure se numără :

       > Gestionarea costului şi a eficienţei operaţionale: Soluţiile PowerStruxure ajută organizaţiile să diminueze costurile legate de energie şi să-şi sporească eficienţa operaţională prin procese de normare pentru a identifica noi oportunităţi, prin urmărirea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin identificarea şi clasificarea centrelor de cost, precum şi prin confirmarea eforturilor de economisire, reducerea sau eliminarea tarifelor pentru sarcina de vârf, identificarea erorilor de facturare ale furnizorilor de utilităţi, limitarea costurilor necontrolate cu sub-facturarea şi negocierea de tarife mai mici la utilităţi prin accesarea oportunităţilor de limitare de sarcină.
       > Gestionarea resurselor: Soluţiile PowerStruxure ajută totodată organizaţiile să obţină o performanţă maximă de pe urma resurselor, prin verificarea funcţionării corecte a echipamentului, prin susţinerea întreţinerii proactive şi prin furnizarea de informaţii pentru a asigura o capacitate optimizată a reţelei dumneavoastră în vederea sarcinilor prezente şi a celor planificate.
       > Gestionarea reţelei: Soluţiile PowerStruxure îmbunătăţesc fiabilitatea sistemului energetic prin identificarea surselor de energie de calitate inferioară, prin confirmarea disponibilităţii sistemelor de energie de rezervă şi prin eliminarea presupunerilor din procesul de diagnosticare a problemelor.

       Soluţiile flexibile se adaptează cerinţelor unice ale companiei

       Pe lângă faptul că oferă beneficiile sistemelor tradiţionale de management al energiei, modularitatea şi flexibilitatea inerente ale soluţiilor PowerStruxure generează capacităţi optimizate de soluţionare a problemelor specifice companiei. De pildă, operatorii centrelor de date preocupaţi de creşterea cantităţii de energie utilizată pot implementa soluţii prestructurate de management al energiei care includ capacitatea de a verifica şi urmări eficienţa energiei utilizate (PUE), pe lângă rezolvarea unor probleme cum ar fi întreţinerea bateriei, variaţii în timpul de funcţionare şi integrarea cu sisteme de management al carburantului.

       Profesioniştii din clădirile centrelor medicale pot elimina verificarea manuală, predispusă greşelii, a generării de rezervă, pot obţine rapoarte de conformitate automate admis/respins conform standardelor regiunii lor şi pot reduce riscul şi răspunderea generale.

       Personalul clădirii comerciale poate să anticipeze consumul de energie la toate elementele de antrenare relevante, să stabilească standarde de eficienţă energetică pentru fiecare clădire şi să ia decizii în cunoştinţă de cauză, care să îmbunătăţească performanţa financiară a întregului lor portofoliu.

       Pentru complexele industriale care urmăresc să-şi îmbunătăţească disponibilitatea şi performanţa economică, PowerStruxure furnizează tablouri de bord cu informaţii-cheie, de calitate, în timp real şi istorice, privind puterea, cu raportare şi control ce contribuie la reducerea riscului şi urmăresc potenţiale economii de energie la nivel de companie sau de locaţie.

       Într-o lume în care companiile caută în permanenţă un avantaj competitiv, soluţiile PowerStruxure pot oferi tocmai avantajul pe care l-aţi căutat.