Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       30/06/2012

       Sistemele de control industriale simplificate şi modernizate sunt în sfârşit aici

       Serviciile Schneider Electric rezolvă problema modernizării

           Pe măsură ce uzinele de prelucrare industrială din întreaga lume continuă să evolueze, multe sisteme de control se apropie de sfârşitul duratei lor de viaţă sau nu mai pot furniza eficienţa şi productivitatea care pot fi obţinute numai prin utilizarea sistemelor mai noi. Pentru a ţine pasul cu competiţia, companiile trebuie să-şi actualizeze tehnologia la una mai modernă.

       Provocarea modernizării
       Nevoia de modernizare este evidentă pentru toată lumea, însă rămâne provocarea – cum pot fi executate îmbunătăţirile pentru întregul sistem fără a pune în pericol continuitatea afacerii şi fără a investi prea mult capital? Soluţia este mai simplă decât pare la prima vedere. Implicând echipa de experţi Schneider Electric™ şi punând în aplicare soluţii tehnice fiabile, modernizarea poate deveni cea mai eficientă modalitate de îmbunătăţire rapidă a productivităţii totale a uzinei.

       O soluţie concepută pentru a vă ajuta să reduceţi costurile operaţionale
       Datorită faptului că există mii de PLC-uri (Controler logic programabil), HMI-uri (Interfaţă om-maşină), sisteme SCADA, acţionări, I/O (Intrare/ieşire) şi reţele instalate la nivel mondial, Schneider Electric oferă servicii de modernizare demonstrate şi preconizate pentru a contribui la îmbunătăţirea platformelor de comandă cu risc minim, costuri minime şi o planificare care să nu interfereze cu afacerile zilnice. Modalităţile vaste de îmbunătăţire sunt furnizate printr-o serie de instrumente şi soluţii, inclusiv:
        > evaluarea instalaţiei dumneavoastră,
        > servicii de proiectare şi implementare,
        > întreţinere şi piese de schimb, şi
        > servicii de instruire.

       Îmbunătăţiri fără întreruperi 
       Serviciile de modernizare de la Schneider Electric cuprind fiecare nivel al platformei de comandă a uzinei, inclusiv hardware, software şi reţele. Dacă uzina utilizează un sistem vechi Modicon™ cu adaptoare cu cuplare rapidă, amplasamentul poate fi îmbunătăţit cu uşurinţă la versiunea mai eficientă Modicon Quantum PLC sau la ultima versiune revoluţionară Modicon 340 PLC, fără înlocuirea cablajului existent pe teren. Aplicaţiile Ladder logic 984 existente pot fi reţinute fiind importate rapid în mediul puternic de programare al Unity™ Pro. Întreaga reţea a uzinei poate fi îmbunătăţită trecând la standardul Ethernet de operare în reţea sau conectând alte dispozitive la Modbus Plus printr-un server proxy.

       Asigurare pentru viitor
       Aceste instrumente şi soluţii de modernizare a sistemului de la Schneider Electric sunt disponibile în prezent şi ajută la menţinerea investiţiilor în infrastructura fizică a uzinei pe termen lung, fără surprize neplăcute. În prezent, îmbunătăţirea la un nivel avansat de eficienţă şi productivitate are un impact pozitiv asupra întregului ciclu de viaţă al uzinei de prelucrare.