Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       07/01/2013

       Practicile durabile de management al energiei pot reduce costurile şi aduce avantaje competitive

       Cum se justifică investiţiile în eficienţa energetică

       Problema dumneavoastră sunt sistemele de control industrial?    Orice plan de afaceri al unei companii care propune strategii de reducere a costurilor ar trebui să cuprindă o discuţie a modurilor de reducere a consumului de energie. Nu este benefic doar pentru venitul net dar, având în vedere scăderea resurselor şi creşterea emisiilor de gaze de seră, este benefic şi pentru planetă.

       Cu beneficii măsurabile, puteţi justifica rapid o investiţie în proiecte de eficienţă energetică deoarece:

       • Veţi genera economii substanţiale la costurile de exploatare şi întreţinere, funcţionând mai uşor şi mai ecologic.
       • Veţi fi mai rezistenţi la preţurile fluctuante ale energiei.
       • Veţi reduce riscurile financiare datorate normelor privind emisiile şi sistemelor de limitare şi comercializare.
       • Veţi păstra un avantaj faţă de competiţie susţinând practicile de eficienţă energetică ce întăresc loialitatea clienţilor, atrag talente şi determină bunăvoinţă.
       • Veţi îmbunătăţi valoarea acţiunilor demonstrând responsabilitate faţă de mediu şi faţă de energie.

       Tehnologia avansată a energiei inteligente poate ajuta

       Fiecare companie poate mări productivitatea în timp ce consumă mai puţin, realizând economii de energie de 10 până la 30 la sută. Cum? Înţelegând şi controlând energia cu o reţea de dispozitive de contorizare şi software-uri avansate, integrată în întreaga companie, care să gestioneze toate activele consumatoare de energie. Portalurile, tablourile de bord şi rapoartele cuprinzătoare şi dinamice, vă pot ajuta să profitaţi la maximum de energia dumneavoastră, descoperind oportunităţile, evitând riscurile, urmărind progresul şi verificând realizările.

       Aceste bune practici vă vor ajuta să:

       • Împuterniciţi toţi factorii de decizie cu o viziune cuprinzătoare a oportunităţilor şi riscurilor, pe baza randamentului combinat al acestora: financiar, operaţional şi de mediu. Feedback-ul bogat în date încurajează comportamentul de conservare a energiei.
       • Ţineţi sub control condiţiile critice şi să răspundeţi rapid la potenţialele probleme.
       • Analizaţi energia din punct de vedere financiar şi ecologic, ajutându-vă să definiţi măsuri clare şi să vizualizaţi impactul imediat şi proiectat al fiecărei decizii asupra costurilor dumneavoastră şi asupra amprentei de carbon.
       • Folosiţi o abordare integrată: reduceţi emisiile legate de energie, maximizaţi eficienţa energetică, asiguraţi disponibilitatea şi fiabilitatea energiei şi reduceţi costurile legate de energie.