Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       10/03/2013

       Conservaţi acum resursele companiei şi creşteţi performanţa în afaceri

        

       Software-ul StruxureWare asigură vizibilitate şi control la toate nivelele companiei

       Managerii de nivel C din ziua de astăzi sunt sub presiune. Trebuie să crească performanţa în afaceri şi să conserve resursele companiei. Dar nu poţi controla ceea ce nu poţi vedea. Costurile în creştere ale energiei, incertitudinea economică şi provocările de mediu agravează problema. Crearea unei companii eficiente este extrem de importantă, dar cum se poate face?

       Directorii au nevoie de o strategie pentru eficienţă şi durabilitate condusă de un software puternic şi inteligent care este integrat şi proiectat pentru lucrul în comun. Aplicaţiile şi suitele software StruxureWare™ sunt răspunsul.

       Cheia tehnologiei digitale inteligente pentru optimizarea managementului energetic

       Maximizarea performanţelor în afaceri rămâne principala provocare pentru directorii de astăzi. Cu toate acestea, problemele de durabilitate câştigă importanţă şi trebuie să fie încorporate cele mai bune practici în strategia şi operaţiunile companiei. Mulţi directori executivi spun că cea mai importantă barieră pentru realizarea unei strategii integrate la nivelul companiei este complexitatea implementării diverselor funcţii. Aici, software-ul este cheia. Conform grupului de analişti Frost & Sullivan, ‘Utilizarea tehnologiei digitale inteligente pentru a optimiza performanţa sistemelor de management energetic oferă singura mare oportunitate actuală de a îmbunătăţi eficienţa energetică şi de a reduce costurile de exploatare, realizând, în acelaşi timp, o scădere semnificativă a emisiilor totale de carbon’.*

       Aplicaţii inovatoare răspund provocărilor specifice ale companiilor

       Software-ul StruxureWare unifică aplicaţii puternice pe trei nivele pentru a maximiza eficienţa:
       > Nivelul companiei: Directorii executivi corporatişti pot conduce eficient strategia de durabilitate, alegând cel mai bun scenariu pentru a conserva resursele la nivelul întregii companii.
       > Nivelul operaţiunilor: Directorii de producţie pot optimiza operaţiunile, energia şi activele cu ajutorul instrumentelor analitice inteligente, acoperind multiple locaţii, dacă este cazul.
       > Nivelul de control: Experţii, on-site sau de la distanţă, pot controla performanţele proceselor şi asigura, în timp real, continuitatea în afaceri, urmărind consumul de energie într-un mediu înalt ergonomic şi securizat.

       Portofoliul software-ului StruxureWare include aplicaţii concepute pentru a sprijini funcţiile critice în afaceri, inclusiv: Planificarea durabilităţii; Management energetic; Operaţiunile de afaceri; Gestionarea activelor; Disponibilitatea puterii; Controlul proceselor şi Securitatea.
       Fiecare aplicaţie este pe deplin funcţională şi ca ofertă individuală. În plus, aplicaţiile se vor conecta cu uşurinţă la alte programe StruxureWare din cadrul suitelor. Suitele StruxureWare sunt colecţii de aplicaţii dezvoltate pentru a satisface nevoi de afaceri unice în clădiri, instalaţii industriale şi centre de date.

       Platforma deschisă şi integrarea uşoară asigură inter-operabilitate şi flexibilitate maximă

       Software-ul StruxureWare oferă o platformă deschisă, scalabilă, o integrare uşoară şi o experienţă consistentă pentru utilizator. Unul din secretele ce se afă în spatele acestei flexibilităţi şi interoperabilităţi sunt serviciile web EcoStruxure™. Acest ‘limbaj’ comun permite accesul uşor la date şi integrarea rapidă a informaţiilor de la orice sistem, platformă sau serviciu exterior (de exemplu: prognoză meteo sau hărţi). În orice mediu de lucru, utilizatorii pot primi date, crea tablouri de bord, accesa alarme — chiar colabora cu parteneri din exterior — fără a avea nevoie de software sau hardware suplimentar.

       Controlaţi costurile în creştere ale energiei, îndepliniţi obligaţiile privind raportarea

       Durabilitatea este un nou imperativ în afaceri; dar, chiar dacă organizațiile devin ecologice, ele nu pot sacrifica performanţa sau ignora responsabilităţile financiare. Cu software-ul StruxureWare, vizibilitatea sporită privind consumul de energie şi alte resurse permite directorilor să controleze creşterea costurilor cu energia, să îndeplinească obligaţiile de raportare şi să menţină informarea şi implicarea acţionarilor. Utilizatorii primesc date personalizate şi utile care elimină izolarea şi conflictele departamentelor. Iar atunci când este utilizat în cadrul arhitecturii de sistem integrate EcoStruxure de la Schneider ElectricTM, software-ul StruxureWare asigură economii substanţiale la cheltuielile de capital şi operaţionale — şi o planetă mai sănătoasă şi mai durabilă pentru toţi.