Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Presa

       Noutati

       14/08/2013

       Acum, un instrument simplu pentru a stabili eficienţa firmei dumneavoastră

       Coeficient de eficienţă   

       Noul Efficiency Quotient (EQ) (Coeficient de eficienţă) pune întrebările potrivite şi calculează un rezultat semnificativ

       V-aţi simţit vreodată derutat, neştiind cum să măsuraţi propriul consum de energie sau dacă luaţi măsurile corespunzătoare pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică? Nu sunteţi singurul. Majoritatea firmelor au dificultăţi în a înţelege cum să reducă impactul costurilor de energie ridicate.

       Primul pas în înfruntarea acestei provocări în domeniul energiei constă în efectuarea unei evaluări de bază. Schneider Electric™, specialistul mondial în managementul energiei, a lansat acum un instrument gratuit numit Efficiency Quotient (Coeficientul de eficienţă) (http://www.schneider-electric.com/efficiency-quotient). Cu ajutorul acestui chestionar on-line, companiile pot să evalueze rapid şi simplu modul în care îşi gestionează energia. De fapt, instrumentul compară compania cu alte companii similare şi oferă recomandări privind măsurile care pot fi luate în scopul reducerii costurilor la energie şi îmbunătăţirii eficienţei.

       Utilizatorii care introduc datele primesc „scorul” aferent coeficientului lor de eficienţă pe o scară de la 1 la 5 (scorul 5 fiind cel mai mare). Acest scor este comparat cu datele consolidate de la alţi utilizatori „similari” care şi-au introdus datele. Instrumentul oferă evaluări separate pentru administratorii de clădiri, managerii de centre de date, managerii de instalaţii industriale şi persoanele care răspund de managementul general al energiei şi de infrastructura fizică.

       În prezent, se pot face evaluări globale, la nivel de companie

       În plus, directorii executivi pot stabili coeficientul de eficienţă al companiei, încurajându-i pe toţi managerii din organizaţie să completeze chestionarul. Scorurile aferente clădirilor, centrelor de date, instalaţiilor şi infrastructurilor energetice pot fi comparate şi consolidate.

       Instrumentul este tradus şi este disponibil în franceză, spaniolă (vorbită în America Latină), spaniolă (europeană), italiană, portugheză (braziliană), germană, rusă şi chineză, ceea ce ajută în cazul unei evaluări globale.

       A economisi fonduri şi a fi mai eficient şi sustenabil reprezintă obiective-cheie ale tuturor companiilor din prezent. Instrumentul Efficiency Quotient (Coeficient de eficienţă) reprezintă o cale simplă şi uşoară prin care companii din Fortune 1000 înţeleg mai bine unde şi cum să-şi reducă facturile la energie şi să-şi mărească eficienţa.