Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Eficienta energetica
     
     
     

    Ca parte a Aliantei pentru Economisirea Energiei, Schneider Electric se angajeaza sa se situeze in fruntea companiilor ce promoveaza eficienta energiei!

    Alianta pentru Economisirea Energiei este o coalitie non-profit a liderilor de marca din domeniul afacerilor, guvernamental, de mediu si al consumatorilor, care promoveaza utilizarea eficienta si curata a energiei in intreaga lume. Actiunile sale vor fi benefice pentru mediu, economie si pentru securitatea nationala.
     
     

    Obiectivele Aliantei pentru Economisirea Energiei

    Alianta pentru Economisirea Energiei depune eforturi pentru a deveni prima organizatie mondiala care promoveaza eficienta energiei in vederea unei economii mai sanatoase, a unui mediu mai curat si a unei securitati mai mari a energiei. Pentru atingerea acestui scop, Alianta pentru Economisirea Energiei:
    - Se afla in fruntea initiativelor mondiale privitoare la eficienta energiei in domeniul cercetarii, promovarii politicilor respective, educatiei, implementarii tehnologiei si al comunicatiilor care au impact asupra tuturor sectoarelor economiei;
    - Ofera viziuni si programe, prin intermediul consiliului sau de conducere, care include lideri din sectoarele de afaceri, guvernamant, sectorul public si academic;
    - initiaza si participa la parteneriate publice-private, la eforturi de colaborare si in cadrul aliantelor strategice pentru optimizarea resurselor si pentru extinderea sferei proprii de influenta; de asemenea, isi executa propriile misiuni cu o echipa de experti si profesionisti recunoscuti in domeniul eficientei energiei.

    Alianta pentru Economisirea Energiei inseamna

    Aproximativ 150 de corporatii si asociatii comerciale conlucreaza pentru promovarea unor investitii mai mari in eficienta energetica economica.
    Calitatea de asociat ii va permite companiei Schneider Electric sa promoveze mai eficient solutiile de economisire a energiei pe pietele industriale, de constructii, de locuinte si in centrele de date din intreaga lume.
      
     
    Detalii

    Detalii 

    Conferinta Energy Efficiency Global Forum

    27-29 aprilie 2009 – Conferinta EE Global Forum organizata de Alliance to Save Energy va avea loc la Paris.
     

    Despre Alliance to Save Energy